Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U Čapljini se održavaju Sportske igre mladih

Na terenu ispred Gradske sportske dvorane Čapljina danas se održavaju Sportske igre mladih.
Sportske igre mladih predstavljaju najveće amatersko natjecanje u našoj regiji kojim se omogućuje besplatno natjecanje djece u različitim sportskih disciplina.

Domaćin današnjih igara je grad Čapljina i J.P. “Športsko središte Čapljina” d.o.o. Čapljina , a na samom početku natjecanja gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić izveo je početni udarac.

U izjavama za medije gradonačelnik Vidić je kazao: “Ove godine održavaju se “Sportske igre mladih” u Čapljini, a ono što se ja nadam je da će ove godine i završnica Sportskih igara mladih biti upravo ovdje. U cijeloj regiji “Sportske igre mladih su postale jedan prepoznatljiv brend i zato nam je drago što danas mi imamo prigodu biti domaćini tim igrama. Čapljina je sportski grad, imamo jako puno klubova različitih sportova ali naravno kao i mnogi drugi fokus stavljamo na djecu. Upravo danas kada će na ovim našim sportskim terenima biti ta naša djeca želimo od njih napraviti i tjelesno i mentalno zdrave ljude jer sutra kada oni narastu oni će voditi ovaj grad.”

 

Back to top
Skip to content