Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Informativna radionica za sudjelovanje u Programu podrške razvoju biznisa marginaliziranih grupa žena

Grad Čapljina – Gradonačelnik je 12.06.2020. godine raspisao Javni poziv za financiranje najboljih poslovnih planova zajedničkim sredstvima Grada Čapljina i USAID-ovog Programa podrške marginaliziranim grupama namijenjenih razvoju poduzetništva i zapošljavanju marginaliziranih grupa žena.

Želimo obavijestiti sve ženske osobe s područja koje pokriva Grad Čapljina, a zainteresirane su za sudjelovanje u ovom programu, kako će se Informativna radionica održati u utorak 23.6.2020. godine s početkom u 12 sati u zgradi Gradske vijećnice Čapljina (zgrada MUP-a) vezano za navedeni Javni poziv.

Na informativnoj radionici koju će voditi predstavnici Grada Čapljina i predstavnici USAID-ovog Programa podrške marginaliziranim grupama biti će detaljno pojašnjeni uvjeti navedenog Javnog poziva, načina apliciranja i popunjavanja aplikacijskog obrasca i svih drugih tehničkih detalja Javnog poziva.

Trajanje informativne radionice je od 12:00 do 14:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi sa navedenim javnim pozivom svi zainteresirani mogu dobiti u Gradskoj upravi Čapljina, Služba za lokalni ekonomski razvoj i europske integracije ured br 22 ili pozivom na telefon: 036 805 052.

Back to top
Skip to content