Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Načelnik Vidić nazočio obilježavanju 26. obljetnice postojanja Elektroprivrede HZ HB

U povodu 17. studenoga kada se obilježava Dan JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar održana je svečanost u hotelu Mepas u Mostaru. Mnogobrojnim gostima iz političkoga, društvenog, crkvenog i poslovnog života obratili su se generalni direktor JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar mr.sc. Marinko Gilja i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović.

Svake godine s velikim poštovanjem obilježavamo 17. studeni kao sjećanje na ne tako davnu 1992. godinu koja je ostavila pečat na buduće temelje ovoga poduzeća. Svih tih godina do danas JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar ide u korak s regionalnim i europskim poslovno-tržišnim izazovima. U svakom vremenu pokazala se spremnom biti pokretač razvitka i rasta gospodarstva i životnoga standarda društva u cjelini.

Direktor Gilja istaknuo je pozitivan i napredan rad JP Elektroprivrede HZ HB, a posebno je ponosan na izgradnju prve vjetroelektrane u BiH, VE Mesihovina koja je ove godine puštena u pogon.

U svom obraćanju Predsjednik Dragan Čović uz čestitke koje je uputio generalnom direktoru, Upravi i djelatnicima u povodu 26. obljetnice istaknuo je da je upravo uravnoteženi razvoj BiH takav zahvaljujući sustavima kao što je Elektroprivreda kao i onima koji su izravno i neizravno povezani s ovim poduzećem.

Uz mnogobrojne uzvanike načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić nazočio je ovoj svečanosti.

Back to top