Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NAJAVA: Čapljina odaje počast žrtvama Domovinskog rata Grada Vukovara

Povodom obilježavanja 27. obljetnice dana pada Vukovara i sjećanja na žrtve Vukovara, dana 16. studenog (petak) 2018. godine u 16:00 sati organizirat će se Kolona sjećanja od Trga kralja Tomislava, ulicama Braće Radića, Ante Starčevića , Mate Bobana do Trga hrvatske slobode.

Na križanju ulice odnosno na kružnim tokovima Kolona sjećanja će se nakratko zaustaviti, kako bi učenici zapalili lampione u znak sjećanja na vukovarske žrtve.

Na Trgu hrvatske slobode povodom odavanja pijeteta svim poginulim hrvatskim žrtvama II svjetskog rata, Domovinskog rata te poraća, a posebice sjećanja na sve poginule branitelje i civile Grada heroja svih Hrvata – nikad zaboravljenog Vukovara, održat će se prigodan program učenika O.Š. Vladimira Pavlovića Čapljini, O.Š. „Lipanjske zore“ Višići i učenika Srednje škole Čapljina.

U Koloni sjećanja će sudjelovati:
učenici O.Š. Vladimira Pavlovića u Čapljini,
učenici O.Š. „Lipanjske zore“ Višići,
učenici Srednje škole Čapljina,
učitelji, roditelji i građani naše općine.

Ovim putem pozivamo sve građane da na dostojanstven način, paljenjem lampiona i molitvom, odaju počast svim vukovarskim žrtvama.

Općina Čapljina-općinski načelnik kao pokrovitelj će osigurati lampione za sve građane koji se mogu do 16:00 sati preuzeti ispred O.Š. Vladimira Pavlovića.

 

Back to top
Skip to content