Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Predsjednik Čović s gradonačelnicima i načelnicima održao sastanak na Kupresu

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, uz stranačke dužnosnike viših razina vlasti, danas je na Kupresu održao sastanak s gradonačelnicima i načelnicima HDZ-a BiH.

Sastanci se održavaju kako bi se pronašli odgovajući odgovori na razne teme važne za lokalne sredine, te kako bi predstavnici lokalne vlasti izravno komunicirali sa predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti s viših razina i kako bi se planirane aktivnosti brže provodile.

Na sastanku se razgovaralo o raznim aktualnim temama i aktivnostima po svim općinama, s posebnim osvrtom i na rezultate Općih izbora u BiH.

Izvješća o aktualnim projektima su prezentirali načelnici i gradonačelnici, te su također i uradili predviđanja budućih planova kao i potrebnih infrastrukturnih radova.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić također je nazočio sastanku gdje je prezentirao stanje u našoj općini, izazove i probleme s kojima se žitelji Čapljine susreću te ukazao na važnost projekata koje je općina Čapljina započela i koje planira u budućnosti realizirati.

Back to top
Skip to content