Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Marko (Upit o početak rada jasličkog programa u Dječjem vrtiću Čapljina)

Poštovani gospodine Načelniče,

zamolio bih Vas informaciju koja će mnogo značiti ne samo meni, nego, siguram sam i mnogim drugim roditeljima iz naše općine, a odnosi se na početak rada jasličkog programa u Dječijem vrtiću Čapljina.

Koliko je realno očekivati da će iste početi sa radom do početka nove školske godine?

Pitanje postavljam Vama iz razloga što početak rada jasličkog programa, prema informacijama iz Vrtića, ovise natječajnim procedurama za izgradnju infrastrukture koje provodi Općina.

Hvala i srdačan pozdrav!

Poštovani,

Imali smo puno problema oko Natječaja za izgradnju jaslica. Još lani smo imali spremne novce, urađen Glavni projekt i raspisan  Natječaj ali zbog žalbe jednog od potencijalnih izvođača cijeli proces se preselio u Ured za žalbe u Sarajevu, a kada to ode u pomenuti Ured nikada ne znate kada će se završiti.

Da Vam ne objašnjavam u detalje evo info koja je važna.

Prije cca sat vremena potpisao sam Ugovor s izvođačem radova, vrijednost Ugovora je 1.339.365,48 KM, radovi počinju za deset dana a rok izgradnje je 180 dana, realno je očekivati da će sve biti gotovo za 150 dana.
Tada ćemo imati potpuno nove prostore kao i temeljito renovirane stare prostore, svima nama na zadovoljstvo.

Poštovani gosp. Načelniče, (17.05.2017)

zahvaljujem se na odgovoru, kao i na svemu što činite za naš Grad. Upravo je ravnatelj jučer na roditeljskom sastanku potvrdio informaciju koju ste poslali. Još jednom veliko hvala i želim vam puno uspjeha u budućem radu.

Srdačan pozdrav

Back to top
Skip to content