Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik Vidić otvorio 10. jubilarni JazFest u Čapljini

Protekli vikend, točnije u petak 16.08. u Čapljini se održao jubilarni 10. po redu JazFest koji se i ove godine održava se na kupalištu Jaz u Strugama. Čapljina je ugostila festival mainstream i alternativne glazbe.

Program je krenuo već i poslijepodnevnim satima sa zabavom u chill zoni festivala, uz glazbu u koktele. A u večernjim satima atmosveru su podizali poznati bendovi.
Festival je otvorio gradonačelnik grada Čapljine, dr. Smiljan Vidić koji je pohvalio organizatore na dobroj organizaciji istaknuvši kako Čapljina uvijek a pogotovo u ovim ljetnim mjesecima ima mnogo toga ponuditi svojim žiteljima i gostima te da je JazFest upravo jedan od takvih manifestacija.

Za ovaj jubilarni festival organizatori Udruga mladuh “Jaz” su se posebno pripremali te doveli najbolje bendove regije.

Nakon obraćanja gradonačelnika dr. Vidića glazbeni program započela je Grupa Škodra. Za dobru atmosferu pobrinuli su se i domaći bend ”Anarhiv” te Artan Lili.

Vrhunac večeri bio je nastup nastupa dobro poznati band “Songkillers”.

Uzavrela atmosfera trajala je do kasno u noć a komentari posjetitelja bili su i više nego pozitivni.

Pokrovitelj ovoj jubilarnog JazFesta je grad Čapljina-gradonačelnik, te organizatori, Udruga mladih Jaz, na poseban način zahvaljuju gradonačelniku koji je našao vremena i saslušao ih, te ih podržao u radu.

Gradonačelnik Vidić je uvijek imao sluha za dobre ideje i za uraditi nešto pozitivno i dobro u našem gradu, Čapljina zasigurno treba njegovati raznolikost i društveno pozitivne stvari a gradonačelnik to uvijek prepozna, a rezultat ovoga i ovakvih događaja je dugogodišnja suradnja Gradske uprave i Udruge mladih “Jaz” – poručili su organizatori.

Back to top
Skip to content