Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

XXI. Međunarodni ljetni karneval u Čapljini oduševio mnogobrojne posjetitelje

Nakon održanog trećeg ljetnog dječjeg karnevala organizatori i sudionici „XXI. Međunarodnog ljetnog karnevala Čapljina 2019.“ finalni dan karnevala započeli uz party u restoranu „Staklo“ u Počitelju gdje je uslijedila i razmjena poklona.

Karnevalskom povorkom u kojoj je sudjelovalo preko dvadeset karnevalskih skupina što iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Italije, Crne Gore, Slovenije i Srbije započeo je centralni dio „XXI. Međunarodni ljetni karneval Čapljina 2019.“.

Veliki broj čapljinki i čapljinaca ispratio je raspjevanu, rasplesanu i veselu karnevalsku povorku od Sportskog centra u Čapljini do Trga kralja Tomislava gdje je uslijedilo predstavljanje karnevalskih skupina.

Nakon predstavljanja karnevalski skupina uz voditelja programa Damira Mihanovića – Ćubija okrunjena je i nova kraljica ljetnog karnevala.

Kraljica karnevala je Laura Soče a krunu joj je uručio gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić. Druga pratilja kraljice karnevala je Ana Bilić dok je lentu prve pratilje ponijela talijanka Francesca Gallusi.

Kraljica karnevala, Laura Soče, koja je danas predvodila karnevalsku povorku, predstavljat će čapljinski karneval na skupovima europske unije karnevalskih gradova – FECC-a, te na karnevalima u zemlji i inozemstvu.

Nakon toga uslijedio je veliki koncert grupe „Crvena jabuka“ koji je posjetitelje zabavljao do kasno u noć.

Back to top
Skip to content