Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Upriličena Trebižatska večer i koncert društva

Bogat zabavni program uz druženje i pjesmu priredilo je sinoć HKUD „Seljačka sloga“ Trebižat na Domu kulture u Trebižatu povodom blagdana Velike Gospe.

Trebižatska večer i koncert održani su u sklopu manifestacije „Trebižatsko kulturno ljeto – 2019“ a publika je uživala u izvedbama puhačkog orkestra, folklorne skupine, ženske klape „Lira“ i muške klape „Trebižat“.

Poseban štih ovoj večeri dali su svojim izvedbama solisti Magdalena Brajković i Ivan Sušac. Magdalena Brajković je zajedno s puhačkim orkestrom otpjevala skladbu „Vino i gitare“ dok je Ivan Sušac također uz pratnju puhačkog orkestra otpjevao skladbu „Zvona moga grada“.

Muška klapa „Trebižat“ je također uz pratnju puhačkog orkestra otpjevala skladbu „Zora bila“. Po završetku koncerta oduševljena publika je gromoglasnim pljeskom nagradila sve večerašnje izvođače a oni su im uzvratili poklonivši im skladbu Tedija Spalata „Madona“ u izvedbi Ivana Sušca i puhačkog orkestra.

Program večeri vodila je Ana Miletić.

Koncertu je nazočilo izaslanstvo grada Čapljine, koji je ujedno i glavni pokrovitelj ove tradicionalne kulturne manifestacije.

Nakon uživanja u glazbenim numerama svih sekcija društva i solista, uslijedilo je ugodno druženje.

Back to top
Skip to content