Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Djeco, dobro došli na FutureA festival 29.5. Trg kralja Tomislava u Čapljini

Grad Čapljina i udruga Out of Area iz Nizozemske najavljuju veliki besplatni dječji festival Futurea na Trgu kralja Tomislava u Čapljini za srijedu 29.5. .

Gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić poziva svu djecu od 6 do 16 godina na druženje i kreativne radionice. Za dobru zabavu će se pobrinuti 120 Nizozemskih i 50 Čapljinskih volontera. Sva djeca, sa svojim školama ili roditeljima moći će uživati u 40 radionica koje će biti organizirane za njih na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Cjelodnevna zabava kreće od ranih jutarnjih sati od kada će vrijedni volonteri izvršiti zadnje pripreme, a prva razigrana ekipa očekuje se u 12:30 sati.

Likovi iz bajke, Snjeguljica, Nada the Dog, klaun Keppie, Sirena Hana i Jack Sparrow poželjet će dobrodošlicu svoj djeci na festivalu.

Djeca će moći isprobati glazbene instrumente, kreativne radionice kao što su ples, igre loptom, ribolov, XXL Twister, vježbe kreativnosti izrade narukvica, crtanje majica, bojenje lica također će uljepšati dan u Čapljini.

Za aktivniju djecu, biti će postavljen toranj za penjanje, potezanje konopa, dvorci za skakanje, sportska traka i brojna druga iznenađenja.

Festival FutureA u Čapljini završiti će velikom predstavom s puno glazbe i video klipova na kojoj će se plesači, klaunovi, čuveni mađioničar Nicolini i Čapljinske mažoretkinje zabaviti djecu, a i njihovu pratnju.

Sponzori dječjeg festivala FutureA koji garantiraju kao će djeca biti kvalitetno ugošćena, osim grada Čapljine ove godine će biti Auto herc d.o.o, Dalmata Jura Shop,  prirodna izvorska voda Hercegovka,  Voće Gold Čapljina i Bakalar Komerc. Za sigurnost djece i zdravlje svih prisutnih brinuti će osim gradske uprave i PU Čapljina, Profesionalna vatrogasna postrojba Čapljina i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Čapljina.

 

Back to top
Skip to content