Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U Grabovinama svečano proslavljen Sv. Leopold Mandić

Povodom blagdana Sv. Leopolda Mandića zaštitnika Grabovina sinoć je održana bogat kulturno – zabavni program.

Proslava je započela svečanim mimohodom Društava od Doma u Grabovinama prema igralištu, nakon čega je uslijedio kulturno – zabavni program. Manifestacija na igralištu započela je izvedbom hrvatske himne od strane HKUD “Seljačka sloga” iz Trebižata.

Voditeljica programa Gabrijela Grmača pozdravila je sve nazočne te su scenu preuzeli najmlađi članovi HKUD “Leopold” Grabovine.

Svečanu proslavu blagdana svetog Leopolda Mandića uveličali su domaćini i organizatori HKUD ”Leopold” Grabovine, a velik broj posjetitelja mogao je uživati i u gostujućim društvima: HKUD “Domanovići” iz Domanovića, HKUD “Sveti Ante” iz Dretelja, HKUD “Naši korijeni” iz Bobanovog naselja, HKUD “Višići” iz Višića te članovi plesnog studija “Art’n’go”.

Društva su izvela folklorne, tradicionalne napjeve i plesove. Nakon službenog dijela programa uslijedila je prava gozba pod šatorom, te prilika za druženje i stjecanje novih prijateljstava.

Manifestacija je održana pod visokim pokroviteljstvom grada Čapljine – gradonačelnika, a izaslanstvo gradske uprave predvođeno gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem nazočilo je manifestaciji i druženju.

Back to top
Skip to content