Uspješno realizirana treća donatorska večer za Udrugu „fra Slavko Barbarić“ Međugorje

Udruga „fra Slavko Barbarić“ Međugorje povodom uspješno realizirane donatorske večeri koja je organizirana u sklopu znanstveno – stručnog skupa „Europski ustav za BiH“ danas je organizirala radni ručak zahvale.

Donatorska večer s aukcijom slika održana je treću godinu za redom a danas su podijeljene zahvalnice i uručene umjetnine svima koji su kupovinom jedne od njih, pomogli nastavku rada humanitarne Udruge „fra Slavko Barbarić.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u svome obraćanju se zahvalio svima koji su sudjelovali i pomogli ovu akciju te kupili jednu od umjetnina i na ovaj način nastavili pomagati rad Udruge.

„Meni je drago da se mi još jednom zajedno vidimo. Hvala vam od srca što ste izdvojili ovo vrijeme da provedete zajedno s nama i ovu treću godinu za redom i mogu reći da smo danas stvorili jednu ozbiljnu mrežu. Ja ću vas samo zamoliti da nastavimo dalje. Pomozimo drugima a osobito mladima kojima je danas najpotrebnije“, naglasio je dr. Čović u svome obraćanju.

Predsjednik Udruge fra Karlo Lovrić, uručio je slike i zahvalnice svima koji su kupnjom jedne od umjetnina pomogli rad Udruge.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić također je nazočio radnom ručku kao i kupovini slike za rad udruge.

Back to top