Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Uspješno realizirana treća donatorska večer za Udrugu „fra Slavko Barbarić“ Međugorje

Udruga „fra Slavko Barbarić“ Međugorje povodom uspješno realizirane donatorske večeri koja je organizirana u sklopu znanstveno – stručnog skupa „Europski ustav za BiH“ danas je organizirala radni ručak zahvale.

Donatorska večer s aukcijom slika održana je treću godinu za redom a danas su podijeljene zahvalnice i uručene umjetnine svima koji su kupovinom jedne od njih, pomogli nastavku rada humanitarne Udruge „fra Slavko Barbarić.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u svome obraćanju se zahvalio svima koji su sudjelovali i pomogli ovu akciju te kupili jednu od umjetnina i na ovaj način nastavili pomagati rad Udruge.

„Meni je drago da se mi još jednom zajedno vidimo. Hvala vam od srca što ste izdvojili ovo vrijeme da provedete zajedno s nama i ovu treću godinu za redom i mogu reći da smo danas stvorili jednu ozbiljnu mrežu. Ja ću vas samo zamoliti da nastavimo dalje. Pomozimo drugima a osobito mladima kojima je danas najpotrebnije“, naglasio je dr. Čović u svome obraćanju.

Predsjednik Udruge fra Karlo Lovrić, uručio je slike i zahvalnice svima koji su kupnjom jedne od umjetnina pomogli rad Udruge.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić također je nazočio radnom ručku kao i kupovini slike za rad udruge.

Back to top
Skip to content