Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Upriličeni svečano otvaranje Malog Božićnog Sajma

Na Trgu Hrvatske slobode u Čapljini večeras je upriličeno otvaranje Malog Božićnog Sajma. Udruga „Life“, a pod pokroviteljstvom općine Čapljina – općinskog načelnika, i ove godine organizirala je Mali božićni sajam, koji je uveliko prerastao u tradiciju naše Općine, te tako unio dah božićnog duha u ovo predblagdansko vrijeme.

Mali Božićni Sajam u Čapljini se organizira već šestu godinu za redom, a ove godine kao nikada do sada okuplja najveći broj izlagača s najmnogobrojnijim sadržajem.

Božićnom pjesmom u izvedbi klape „Signum“ otpočela je službena svečanost otvaranja sajma.

Okupljene je pozdravila Ivana Jovanović Buntić, organizatorica sajma, a načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić je svečano otvorio ovogodišnji Mali božićni sajam čestitajući organizatorima na izvanrednoj organizaciji.

„Na početku se želim zahvaliti svima vama koji ste na bilo koji način pridonijeli u organizaciji šestog po redu Malog božićnog sajma u Čapljini. Ovo je zbilja hvale vrijedna ideja koju svi trebamo podržavati. Iz godine u godinu organizatori nam prirede sve više i više iznenađenja, pa evo vidite i sami koliko ove godine imamo izlagača koji su marljivo i vrijedno pripremali svoje rukotvorine. Vjerujem da se svi vi a pogotovo ovi najmlađi posebno vesele klizalištu koji je po prvi put instalirano u Čapljini. Kao i svake godine pa tako i ove Sajam ima humanitarni karakter i to trebamo posebno cijeniti i njegovati jer cilj ovog događaja je da se kroz druženje i upoznavanje zbližimo te kupovinom artikala uljepšamo Božić najpotrebnijima naše Općine. Još jednom veliko hvala marljivim organizatorima i vjerujem da će nam iduće godine prirediti još iznenađenja“ – kazao je načelnik Vidić te proglasio sajam otvorenim.

Uz klizalište koje je najveća atrakcija sajma posebno iznenađenje koje je oduševilo mnogobrojne čapljinke i čapljince koji su večeras nazočili svečanom otvaranju je Djeda Mraz koji je „sletio“ među sajmovske kućice.

Uz pomoć HGSS -stanica Čapljina, Djed Mraz se s grane spustio među kućice i među mališane koji nisu krili svoje uzbuđenje i veselje.
Neizostavni dio svake organizacije pa tako i ove su bile Čapljinske mažoretkinje koje su svojim izvedbama pridodale veličini ovoga događaja.
Na sajmu ove godine svoje radove izlažu kreatori iz općine Čapljina i susjednih Općina koji će kroz naredna dva dana prezentirati svoje rukotvorine.

Back to top
Skip to content