Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

HKUD „Zora“ Struge-Gorica održala Božićni koncert

Hrvatsko kulturno – umjetničko društva ”Zora” Struge-Gorica i ove godine je svome gradu priredila tradicionalni Božićni koncert.

U sklopu adventskih događaja u općine Čapljina HKUD „Zora“ Struge-Gorica večeras je održalo 22. po redu Božićni koncert i kao i obično oduševila svoju publiku.

U prepunoj dvorani kina ”Mogorjelo“ doslovce se tražila stolica više, a sve sekcije društva pokazale su svoje umijeće, pružajući tako posjetiteljima uvid u njihov rad, ali i nagovješćujući Božićni, odnosno blagdanski duh.

U kulturno – zabavnom programu posjetiteljima su se svojim programom predstavili: dječji folklor, ženska i muška izvorna pjevačka skupina, stariji folklor, pjevačka skupina, tamburaško – mandolinska skupina, te gosti Klapa Svet  Nikola Metković i Dream team Babe Ljubuški.

Program je otvorila Djevojačka pjevačka skupina HKUD ”Zora” s pjesmom ”Ja sam majko cura fina”, a poseban dio večeri priredili su mlađi članovi društva, koji su izveli dječje igre Hercegovine, za što su nagrađeni gromoglasnim pljeskom.

Članovi HKUD-a ”Zora” Struge-Goricai čestitali su ovim koncertom svojim posjetiteljima i gostima nadolazeće Božićne i Novogodišnje blagdana.

Pokrovitelj koncerta je općina Čapljina – općinski načelnik.

Back to top
Skip to content