Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Načelnik Vidić nazočio Božićnom prijemu Dopredsjednika RS Josipa Jerkovića

Dopredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Josip Jerković sinoć je u Banskim dvorima u Banja Luci održao tradicionalni Božićni prijem.

„Ravnopravnost svih naroda u BiH i dalje ostaje osnovni preduvjet za opstanka zajedničkog života. Samo ravnopravan i na demokratskim osnovama uređen sistem može nas dovesti do prosperiteta i samo tako možemo postići zacrtane ciljeve. Moramo se kao narodi međusobno poštovati i surađivati “ – poručio je Jerković u obraćanju gostima, te čestitao nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

Božićnom prijemu nazočili su predsjednik HDZ-a BiH dr Dragan Čović, nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica i potpredsjednik entiteta RS, Željka Cvijanović i Ramiz Salkić, i drugi predstavnici vjerskih zajednica, entitetskih i državnih vlasti i brojni drugi gosti.

Izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom Općine dr. Smiljanom Vidićem pružilo je potporu Hrvatima RS i nazočilo Božićnom prijemu.

Back to top
Skip to content