Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Treći informativni bilten općine Čapljina

U cilju što boljeg i kvalitetnijeg promoviranja vrijednosti i bogatstva koje naša općina ima pred Vam je novi treći informativni bilten općine Čapljina u kojem smo pokušali obratiti pozornost na sve važnije događaje u našoj Općini.

Čapljina živi 365 dana u godini, i ovaj bilten to potvrđuje. U ovom broju obrađene su različite temacke cjeline, a one potvrđuju kako je Čapljina značajno gospodarsko, razvojno, društveno, sportsko, kulturno središte Hercegovine.

Zadaća svake lokalne vlasti je podizanje kvalitete življenja svojih žitelja u svim segmentima života. Vođeni time općina Čapljina samostalno, te uz sudjelovanje viših razina vlasti nastojala je u protekloj godini utjecati na razvoj svih čimbenika kako bi svojim žiteljima olakšala i poboljšala svakodnevni život.

Iz razloga nepoznatih čovjeku priroda je predvidjela da se u općini Čapljina susretnu četiri rijeke, te spoje u jedno ljepotu, nepredvidivost i snagu. Njezina ljepota očituje se i u kulturno – povijesnim spomenicima, urbanističkim rješenjima te je mnoštvo priznanja kojim je Čapljina potvrdila titulu Cvijet Hercegovine.

Svima onima koji žive u Čapljini, kao i onima koji kroz nju prolaze, na prvu je jasno zašto Čapljina nosi titulu Cvijeta Hercegovine, odnosno najljepšeg i najuređenijeg grada u Bosni i Hercegovini.

I na koncu, zahvaljujem svima Vama koji ste na bilo koji način pridonijeli razvoju i napretku naše Općine te Vas pozivam da i dalje u zajedništvu radimo za dobrobit Cvijeta Hercegovine.

 

Back to top
Skip to content