Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Proslavljena 10. godina osnutka Doma za stare i iznemogle osobe “Domanovići“

Prije točno 10 godina svoja vrata za osobe treće dobi otvorio je Dom za stare i iznemogle osobe “Domanovići“.
Povodom desete godišnjice postojana danas je u Domu vladalo slavljeničko ozračje. Djelatnici Doma predvođeni ravnateljicom Ivonom Kraljić koja svih ovih deset godina uspješno vodi Dom upriličili su malu zabavu za svoje štićenike i goste.

Kulturno – zabavni program uveličalo je HKUD „Domanovići“ , a kako to i priliči ravnateljica se obratila prigodnim riječima čestitke svim štićenicima i djelatnicima koji s puno ljubavlju pružaju usluge ovim starim ljudima. Zahvalila se svima onima koji na bilo koji način pomažu radu Doma te na poseban način izdvojila općinu Čapljinu – općinskog načelnika koji je i osnivač ove ustanove.

Tijekom 10 godina brinuli smo se oko 300 osoba treće životne dobi, u različitim zdravstvenim stanjima. Neki su živi i s nama i danas, neki su se kratko zadržali, ali svi su zauzeli posebno mjesto u našim srcima. Svojim radom nastojimo pružiti sve ono što je potrebno za sigurnu i radosnu starost, ali i dostojanstvenu smrt. Želimo se zahvaliti našim dugogodišnjim donatorima, prijateljima i volonterima koji su uvijek tu za nas. Želimo se zahvaliti svima s kojima imamo uspješnu i kvalitetnu suradnju, a posebice našim zaposlenicima na predanosti i posvećenosti poslu. Pred nama je mnoštvo planova i želja, a nadamo se da će i biti i realizirane, istaknula je ravnateljica Ivona Kraljić.

Back to top
Skip to content