Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obavijest Službe poljoprivrede i zaštite okoliša o ažuriranju podataka

Iz Službe poljoprivrede i zaštite okoliša Općine Čapljina obavještavaju se poljoprivredni proizvođači , fizičke i pravne osobe s područja općine Čapljina koji su kod nadležne službe upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK), da su prema pravilniku o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava („Službene novine F BiH“, broj 42/08) obvezni ažurirati podatke u Registru.
Rok za ažuriranje podataka je od 01.01. do 31.03. 2018. godine.

U konkretnom slučaju navedeno znači da su poljoprivredni proizvođači obvezni ažurirati podatke poljoprivrednih kultura na zemljištu kao i brojno stanje stoke po vrstama te ostale podatke koji se vode u Registru bez obzira da li je na gospodarstvu bilo promjena ili ne.
Svi klijenti koji se upisuju u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a apliciraju za ostvarivanje novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u 2018.godini, također se trebaju upisati u gore navedenom roku od 01.01 do 31.03.2018. godine.
Sve naknadno urađene promjene neće se uzimati u obzir za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Molimo Vas da sve ostale podatke koji se odnose na osnovne podatke vašeg gospodarstva kao npr. bankovne podatke, kontakt telefon, školovanje, broj članova gospodarstva i sl. također držite ažuriranim odnosno točnim, jer se svi ti podaci koriste pri obradi zahtjeva.

Prijave ažuriranja se vrše kod Službe za poljoprivredu i zaštitu okoliša – zgrada Općine Čapljina , ured br. 16.
Sve potrebne informacije se mogu dobiti na kontakt tel: 036/805-052 svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati.

OPĆINA ČAPLJINA
SLUŽBA POLJOPRIVREDE I ZAŠTITE OKOLIŠA

Back to top
Skip to content