Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan deseti božićni prijem za čapljinske gospodarstvenike

Jedan od tradicionalnih događaja u općini Čapljina je  Večer gospodarstvenika odnosno božićni prijem za čapljinske gospodarstvenike koji organizira općina Čapljina – općinski načelnik.

Ovaj deseti po redu prijem za čapljinske gospodarstvenike je iznimno važan jer pokazuje da Čapljina radi i da traje da se gospodarski razvija, da ima ljude koji svojim radom, djelovanjem i znanjem značajno doprinose razvoju naše općine .

Kao i prethodne godine, i ova nije se svela samo na protokolarni dio, bila je to i prilika da se u ležernom ozračju porazgovara i o mogućoj suradnji različitih oblasti, a glavna tema večeri bila je svođenje računa na gospodarskom planu.

U prigodnom obraćanju načelnik dr. Vidić je kazao: ”U posljednjih šest godina imamo rast bruto prihoda i broja zaposlenih. Naravno, lijepo bi bilo da su i jedna i druga stavka što veće ali imati uzlaznu krivulju ovih dviju stavki veliki je uspjeh”.

”Naravno da ste vi gospodarstvenici koji djelujete na području općine Čapljina zaslužni za jedan i drugi pozitivan podatak, na čemu smo vam iznimno zahvalni.

”Promet poreznih s područja općine Čapljina za ovih deset mjeseci iznosi 240 milijuna KM, što je potvrda pozitivnog trenda iz prethodnih godina“

Načelnik dr. Vidić je iskoristio priliku te svim uzvanicima čestitao Božićne i novogodišnje blagdane.
Salon “Storia” priredio je ukusan domjenak, a za dobru zabavu pobrinuo se tamburaški sastav “Dukati” .

Fotografije pogledajte OVDJE.

Back to top
Skip to content