Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U Čapljini upriličeno otvaranje Malog božićnog sajma

Na Trgu Hrvatske slobode u Čapljini danas je upriličeno otvaranje Malog božićnog sajma. Udruga „Life“ i ove godine organizirala je Mali božićni sajam, koji je uveliko prerastao u tradiciju naše Općine, te tako unio dah božićnog duha u ovo predblagdansko vrijeme.

Sajam je ove godine okupio najveći broj izlagača do sada, a samim tim poraslo je i zanimanje Čapljinaca i njihovih gostiju koji će moću danas i sutra uživati u duhu blagdanskog vremena.

Okupljene je pozdravila Ivana Jovanović Buntić, organizatorica sajma, a načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić je svečano otvorio ovogodišnji Mali božićni sajam čestiavši organizatorima na izvanrednoj

Načelnik Vidić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovogodišnjeg Malog božićnog sajma, uz napomenu kako je ovo hvale vrijedna ideja koju svi trebamo podržavati, jer cilj ovog događaja je da se kroz druženje i upoznavanje zbližimo te kupovinom artikala uljepšamo Božić najpotrebnijima naše Općine.

Na sajmu ove godine svoje radove izlažu kreatori iz općine Čapljina i susjednih Općina koji će kroz ova dva dana prezentirati svoje rukotvorine.

Sajam također ima i humanitarni karakter budući da svoje proizvode prodaju i čapljinske humanitarne udruge, a i izlagači će dio novca donirati Ivanu Karamatiću iz Višića.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Back to top
Skip to content