Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Organizatori „Adventa u Čapljini“ uputili zahvalu svim sudionicima

U sklopu manifestacije „Advent u Čapljini“ koji je trajao šest dana izmjenjivalo se dosta različitih programa, tako da su svi posjetitelji mogli pronaći nešto za sebe, a komentari su i više nego zadovoljavajući.

Organizatori se ovom prilikom žele zahvaliti svima koji su na bilo koji način pridonijeli veličini ovog Adventa, a posebno djeci koja su sudjelovala u programu, te ovim putem zahvaljujemo Osnovnoj školi „Vladimir Pavlović“, Dječjem vrtiću Čapljina i Dječjem vrtiću “ Cvitak“. Ne smijemo zaboraviti ni naše male plesače i njihove trenerice iz Plesnog studija „Angels“, čapljinske mažoretkinje, „Zumba“ Čapljina i SPFK Erigo.

Biciklistički klub Čapljina koji je i ove godine oduševio sve posjetitelje u sklopu njihove tradicionalne Mrazijade i Puhački orkestar Trebižat koji je nastupio na otvaranju našeg Adventa.

Hvala i onima koji su iz sjene sudjelovali u organizaciji Adventa, a to su: Miro Brajković, Dado Vego, Bruno Buntić, Ante Šimović, konjički klub „Vranac“, rođendaonica „Čapljinko“, igraonica „Kockica“ djelatnici JKP Čapljina, djelatnici profesionalne vatrogasne postrojbe Čapljina i djelatnici PU Čapljina, vrijednim i odgovornim volonterima, veliko hvala i na ustupljenom vlakiću za djecu.

Gastro ponuda i ove godine je bila na zavidnom nivou, sve to zahvaljujući našim sugrađanima koji su aplicirali na licitaciju za adventske kućice, te neumorno kuhali svih šest dana Adventa.

Također veliko hvala gradonačelniku dr. Smiljanu Vidiću koji nam bezrezervno pruža podršku u radu.

A posebno hvala Vama dragi posjetitelji koji ste došli u velikom broju, vidimo se i slijedeće godine na našem „Adventu u Čapljini“.

Čestit i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2023. godinu.

Organizacijski odbor Adventa u Čapljini

 

 

Back to top
Skip to content