Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pogledajte tko sve izlaže na Adventu u Čapljini

Advent će i ove godine u našem gradu ponuditi mnogo novih sadržaja.

I ove godine želimo našem prekrasnom gradu prirediti tjedan prepun božićnog duha, kreativnosti, tradicionalnih mirisa i okusa“.
Na veliku radost svih čapljinki i čapljinaca, a posebice mališana organizatori Adventa su i ove godine doveli mnoštvo dječjeg sadržaja, od Djeda Božićnjaka, vlakića, radionica, igraonica, dječjih predstava….

Ono što djecu posebno raduje jeste Djeda Božićnjak koji će dijeliti poklončiće, tako da je velika štete ne doći.

Donosmo imena jenog dijela kreativaca koji će nam pokazati svoje rukotvorine:

Kaloop studio, unikatne dekoracije za dom. Mali kreativni kutak iza kojeg stoje mama i dvije kćerke. Velike zaljubljenice u kreativnost započele su izradu dekorativnih predmeta iz hobija i želje za kvalitetno provedenim zajedničkim vremenom. “Jako nam se svidjelo to što možemo postići različite boje i uzorke ovisno o pigmentima i tehnikama koje koristimo. Među našim proizvodima možete naći dekorativne pladnjeve, setove za kupaonicu, vaze, svijećnjake i lončanice. Za svaki proizvod pomno smo birale materijale i u njega utkale puno rada i pregršt ljubavi. Svi proizvodi rade se ručno, u boji i uzorku prema željama kako bi odgovarale svakom interijeru.
Vidimo se na Adventu u Čapljini!” Kaloop team

CreativaM se već duži niz godina predstavlja na Božićnom sajmu u našem gradu. Unikatni ukrasni ručni radovi za kućanstvo. Boce u dekupaž tehnici, drugi ukrasni predmeti od prirodnih materijala, satovi na staklu…

Tanja Art su bio proizvodi nastali sadnjom sušenjem i pretvaranjem u naše proizvode. Isključivo biramo za naše proizvode samo lokalne repro dobavljače.

Moja mala radiona: Adventski vijenci, adventski aranžmani, božićne kugle, kolači, slatke čaše, cake pops.

Valentina torte i kolači & Hand made by Valentina: Domaće torte i kolači, božićne kuglice s forografijom. Radimo domaće torte i kolače za sve prigode, izrađujemo božićne kuglice po vašoj želji.

Digitalfocus: Fotografiranje sa posebno osmisljenim i izradjenim saljivim, bozicnim rekvizitima. Mogucnost izrade fotografija za uspomenu kao i slanje putem digitalnih formata. Oslikavanje lica bojama za lice u bozicnoj tematici; sob, snjegovic, pahuljice, Grinch, kapica i slicno. Ponuda vrijedi za sve uzraste. Digitalfocus se bavi profesionalnim snimanjem video reklama, posebnih prigoda/dogadjaja kao sto su krstenja, vjencanja, rodjendani i slicno. Uz ponudu videa nudi i profesionalno fotografiranje. Designomat se bavi umjetnoscu i dizajnom; portreti, akril na platnu, karikature, lineart, izrada svih oblika grafickog dizajna; logotipi, vizualni identiteti, letci, plakati, vizuali za digitalne medije, obrada fotigrafija, photo montaze, casopise, banneri, menu, folije itd.

D&N keramika Čapljina – Izrada anđelčića i drugih dekorativnih predmeta od keramike koji su prekrasan ukras za svačiji dom.

Ekološka Udruga Močvara- Bavimo se edukacijom djece o zaštiti prirode pa su naši proizvodi nastali uglavnom reciklažom, od prirodnih materijala. Sve radove su uradila djeca različitog uzrasta uz pomoć voditelja. Tema izlaganja na adventu u Čapljini jeste “Božić viđen očima ekologa, djece. Vidimo se.

Brand ModAnela bavi se šivanjem gumica za kosu raznih boja, dezena i veličina kao i traka za kosu pogodnih za sve uzraste, kako za male djevojčice tako i za djevojke, žene i majke.

 

Back to top
Skip to content