Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

FOTO: Dom zdravlja Čapljina dobio novo vozilo hitne pomoći

Svečano je danas bilo u Domu zdravlja Čapljina gdje nitko nije skrivao oduševljenje, a zasluga ovom događaju je primopredaja vozila hitne pomoći kojeg je grad Čapljina – gradonačelnik dr. Smiljan Vidić poklonio Domu zdravlja Čapljina.

Naime, zbog zastarjelosti vozila kojim raspolaže Dom zdravlja Čapljina danas je ispred Doma zdravlja Čapljina izvršena svečana primopredaja vozila hitne pomoći s obzirom na važnost dobre tehničke opremljenosti kako bi se u svakom trenutku adekvatno odgovorilo potrebama pacijenata.

Primopredaji su nazočili predstavnici grada Čapljine i predstavnici Doma zdravlja Čapljina, a ključeve vozila, gradonačelnik grada Čapljine uručio je ravnatelju Doma zdravlja Mladenku Kreziću.

Riječ je o vozilu hitne pomoći vrijednosti 140.000,00 KM koje će medicinskom osoblju znatno olakšati rad i poboljšati uvjete rada.

Ovo je ujedno i podrška Grada Čapljine doktorima i medicinskim radnicima koji ulažu nadljudske napore kako bi svim građanima Čapljine omogućili adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

Back to top
Skip to content