Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Čapljina grad zabave i edukacije za svu djecu – Uskoro ponovno u našem gradu Dječji festival FutureA

Danas je u zgradi gradske uprave Čapljina održan sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA, 30. svibnja 2022. godine u ponedjeljak, zajedno s kolegama volonterima iz Nizozemske provoditi kroz kreativne i edukativne radionice. Dječji festival FutureA Gradska uprava Čapljina provodi treću godinu za redom zajedno s  fondacijom „Out of area“ iz Nizozemske. Dječji festival se održava na Trgu kralja Tomislava, Čapljina potpuno besplatno za svu djecu svih naših škola ili djecu koja na Festival dođu u pratnji roditelja.

Gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić izrazio je svoju zahvalu volonterima te kazao: „Gradska uprava Čapljina poduzima sve korake iz svoje nadležnosti kako bi obitelji, mladi i djeca ostali, uspijevali i realizirali svoje ideje i talente u korist svojih obitelji i zajednice u kojoj žive. Upravo vi svojim volonterskim djelovanjem donosite i unosite pozitivne promjene na bolje. Vi koji ste danas izvrsni u svojoj školi, volontirate vrijedna ste skupina koja zajedno s kreativcima, gospodarstvenicima i svim ljudima dobre volje vodi Čapljinu u sigurnu budućnost i zato smo sretni da ste s nama u Dječjem Festivalu FutureA 2022 koja je i Europska godina mladih. Hvala Vam.“

Gradonačelnik dr Vidić volonterima je poželio uspjeh u daljem školovanju i radu, na ponos svima koji ih poznaju i grada u kojem žive.

Čapljinski volonteri, zajedno s uposlenicima Gradske uprave Čapljina pomagati će i sponzorima, te će uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja Čapljina, Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o biti na usluzi svim posjetiteljima, sukladno oblasti koju pokrivaju.

Napominjemo, Dječji festival FutureA održati će se 30. svibnja 2022. godine na Trgu kralja Tomislava Čapljina, uz pregršt zabave i edukativnog programa od 12,30 sati do 16,30 sati uz sve neophodne mjere osiguranja kako bi dan za djecu prošao u zabavi, smijehu i miru kakav djeca svih krajeva i zaslužuju. Gradska uprava Čapljina upućuje zahvalu svim kompanijama koje su podržale održavanje Dječjeg festivala FutureA, kao i kompanijama koje su uz Grad Čapljina djeci omogućile slastice i domaće specijalitete od Mlini d.o.o Struge, Dalmata Jura Shop, Voće Gold Čapljina, voda Leda tvrtke Namex, Autoherc d.o.o zadužen za besplatan prijevoz te Čapljinskih mažoretkinja, plesnog kluba Erigo-D i Zumba Kids Čapljina koji su uz nizozemce neizostavni dio programa.  Svi ste dobro došli!

Back to top
Skip to content