Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Volonteri manifestacije “Čapljina u tanjuru” na prijemu kod gradonačelnika

 

 

Kao što smo ranije imali priliku navesti, Grad Čapljina – Gradonačelnik i Kuharska udruga „Čapljina“ organiziraju manifestaciju „Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja“. Navedena manifestacija će se održati 22. Svibnja 2022.g. u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18:00h.

Manifestacija će se održati ovaj vikend, u nedjelju, stoga se vrše poslijednje pripreme. Danas su volonteri / učenici Srednje škole Čapljina, zanimanja koja odgovaraju karakteru manifestacije imali radni sastanak sa gradonačelnikom dr.Smiljanom Vidićem i suradnikom za kulturu N.Stojićem, gdje su dogovorili i precizirali svoje uloge u provedbi manifestacije.

Kao organizatori, s ponosom možemo istaći da su veoma važne uloge u cijeloj pripremi i provedbi povjerene mladim Čapljinkama i Čapljincima. Tako da pored ovih 30 učenika smjera Kuhar, Ekonomist i Hotelijersko-turistički ugostitelj, za grafički dizajn i logo manifestacije je zaslužan Tomislav Dragičević (22.g.), audio najavu manifestacije je odradio Marko Škipina (24.g.), a voditeljica je mlada zaposlenica Radiopostaje Čapljina Mia Lovrić.

Zabava za najmlađe: glazbena radionica, likovna radionica, dvorci za skakanje, fotobooth, ekološka radionica..
Izlagači: maslinovo ulje, razni likeri, brew pivo, med, rukotvorine, voćne delicije, kolači..
Hrana: uštipci, pura, toć od divljači, sataraš..
Nastupaju: Zoster, HKUD „Zora“, VS „Neretvani“ i DJ Kale..

Cijene su simboličnog karaktera, a kupon za tanjur specijaliteta iznosi 4,00 KM.
Ukoliko još niste odlučili gdje u nedjelju, dođite u Čapljinu uvjereni smo da ćete pronaći sadržaja za sebe…
Dobrodošli…

 

Back to top
Skip to content