Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Izlagači Adventa u Čapljini

Advent u Čapljini koji od samih početaka plijeni pažnju i okuplja veliki broj izlagača, ove godine održat će se od 17.do 22.prosinca na Trgu kralja Tomislava

Svake godine svi posjetitelji Advebta mogu uživati u novim iznenađenjima, a ovogodišnja iznenađenja će zasigurno opravdati očekivanja onih najmlađih ali i najstarijih posjetitelja

U nastavku donosimo detalje o izlagačima, s svoj unikatni poklon moć ćete kupiti u subotu i nedjelju, 18. i 19. prosinca od 11:00 do 20:00 sati.

Bakica sa janjcima od tijesta za pod bor – najbolji simbol koji će krasiti vaš bor

Dragana Mandić keramika D&N – izrada anđelčića i drugih božićnih ukrasa od keramike koji su prekrasan nakit za svačiji dom

Krunice – izrada personaliziranih krunica po želji

M macarons– Proizvodnja domaćih macaronsa. Recept je pomno sastavljen po uzoru na francuske kolačiće. Boje i dekoracije se rade po želji kupaca.

Martina Nakit– Martina nakit brand postoji već 8 godina, svake godine se trudimo biti prepoznatljivi po nečem novom, udovoljavamo kupcima radeći nakit i ostale stvari po narudžbama, i trudimo se sve kupce ispoštovati. Nadam se da ćemo još dugo opstati u našoj lijepoj BiH!

Nonina škrinjica – posteljni program i igračke za djecu izrađeno s puno ljubavi naše Ivane Granić. Ove kao i svake godine kupci na našem sajmu će moći sudjelovati u tomboli.

UDRUGA „MOČVARA“- Svima nam dobro poznata naša Udruga prijatelja prirode „Močvara“ sa svojim proizvodima. Svi proizvodi su od prirodnih materijala. Tema je Božić viđen očima ekologa, djece.

Foodie Lucija – Foodie_lucija je ime nastalo kao logičan slijed desetogodišnjeg sudjelovanja u kulinarskoj TV emisiji. Pored raznovrsnih torti, deserta u čašama i sitnih kolača za Vaše trpeze spremamo i slane delicije; rolate sa špinatom i ajvarom, zeleni kuglof, mini pogačice i slične zalogajčiće. Na Malom božićnom sajmu pored gore navedenih slatkih proizvoda predstavit ću vam i svoj najtraženiji proizvod- ruski medovik. Zaista je poseban desert i gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

modAnela – Brand modAnela se bavi šivanjem gumica za kosu raznih boja, dezena i veličina kao i traka za kosu pogodnih za sve uzraste. Kako za male djevojčice, tako i za djevojke, žene i majke.

Torte i kolači Ankuca – Torte i kolači “Ankica” već dugi niz godina na širem području Čapljine pravi domaće kolače i torte po narudžbi. 2020 je krenula korak naprijed te od tada pravi i kompletnu slatku ponudu za “John Lemon House”. Ujedno, cijelo to vrijeme se usavršava, te tako nakon završene edukacije u Beogradu, postaje specijalist za iscrtavanje medenjaka imedenog kućica. Od samog početka sudjeluje na Advent u u Čapljini te iz godine u godinu opravdava povjerenje sve većeg broja kupaca!

HU Cvijet – Udruga koja okuplja osobe s poteškoćama u razvoju, a već 10 godina djeluje u Čapljini. Jedna od aktivnosti u ovoj udruzi su kreativne radionice koje članovi izrađuju samostalno, a neki uz pomoć roditelja i volontera. Tijekom godine korisnici izlažu svoje radove u lokalnoj zajednici, a već su prepoznatljivi po izradi magneta, rukotvorina od Neretvanskog kamena te sadnji cvijeća i aromatičnog bilja.

Balon Centar – Baloni su postali nezaobilazni dio svake dekoracije,stoga ukoliko želite lijepe balone i kvalitetne dekoracije svratite do nas.

 

Kamičak – Brend Kamičak već punih 5 godina stvara proizvode od vune za male i velike. Pod našim potpisom naći ćete već prepoznatljive trake za kosu, rukavice, šalove, deke… Za izradu koristimo najkvalitetniju vunu i uvijek smo tu da ispunimo svaku želju kupca. Ono sto nas izdvaja od drugih je urednost i detalji u radu.

OPG Cvitanović – Domaći proizvodi uzgojeni na našem polju i po domaćoj recepturi spravljeni u gotove proizvode.

Kozmetika Lipi Cvit – Izrada prirodnih pripravaka za njegu i liječenje kože. Razni melemi, kreme i tonici pripravljeni od smilja lavande, nedena, stolisnika, ruže ili ljiljana sa hercegovačkog podneblja. Pakirani u praktičnu ambalažu, sa 100% prirodnim proizvodima. „Jer priroda nudi riješenje za sve probleme.“ poručuje nam Dubravka.

Hobby Lola – Lola nudi prelijepe predmete kao što su razne kutije za uspomene, unikatni češljevi, boce, vaze i slično ukrašeni dekupaž tehnikom crtanja.

Handmade by “Valentina” i Torte i kolači “Valentina – Radimo domaće torte i kolače po narudžbi za sve prigode. Izrađujemo božićne kugle s vašom fotografijom ili imenom.

Udruga Betlehem Čapljina – Početkom 2011. godine u Čapljini je otvorena radionica za osobe s posebnim potrebama Betlehem. Trenutno u radionicu dolazi četrnaest korisnika nastanjenih u općini Čapljina. U radionici osobe s poteškoćama pored izrade ručno rađenih proizvoda uče različite vještine aktivnosti svakodnevnog života poput brige o sebi, produktivnosti i slobodnog vremena. Dvije osobe s poteškoćama su zaposlene kao pomoćni radnik u kuhinji i pomoćni radnik na profesionalnom uokvirivanje slika.

Back to top
Skip to content