Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NAJAVA: Advent u Čapljini sredinom prosinca – donosimo datum otvaranja

Nakon pauze od godinu dana ponovo vraćamo Advent u Naš grad i to u nešto drugačijem ruhu u odnosu na prethodnih godina.  Kako doznajemo od organizatora manifestacija će se održati od 17. prosinca  do 22. prosinca 2021. godine na Trgu kralja Tomislava.

Ovogodišnji Advent stavlja u fokus prvenstveno djecu, a teme su isključivo obiteljske kako i priliči najvećem obiteljskom blagdanu Božiću. U programu Adventa ove godine će sudjelovati dječji vrtići, te osnovne i srednja škola. Donosimo pregršt atrakcija za naše najmlađe od vlakića, tobogana, raznih radionica za djecu i fotografiranja sa Djeda Božićnjakom.

Naravno nismo zaboravili ni na ponudu za odrasle, na Trgu će biti postavljeno 5 kućica, na kojima ćemo imati razne delicije i moći će se popiti čašica kuhanog vina i raznih domaćih likera uz prigodan glazbeni repertoar. I ove godine na Adventu će sudjelovati naši kreativci od kojih ćete moći kupiti prigodne poklone za svoje najmilije.

Po prvi put u Čapljini ćemo imati zajedničko kićenje bora na koje želimo pozvati sve građane, te će ove godine Trg krasiti jaslice koje simboliziraju obitelj što je i tema čapljinskog Adventa.

Posljednju večer Adventa organiziramo gastro večer, a detalje i satnice zabavnog sadržaja donosimo uskoro.

Božićna čarolija dolazi i u Naš grad….

 

Back to top
Skip to content