Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poziv ugostiteljima i vinarima za sudjelovanje na gastro večeri Adventa u Čapljini

Svakim danom smo sve bliže najčarobnijem periodu u godini, a već iz same najave ovogodišnjeg Adventa, možemo zaključiti kako će ova godina definitivno biti za pamćenje. Ono po čemu će Advent u Čapljini biti itekako prepoznat jest bogata gastro ponuda, a kojoj bi se priključili i čapljinski restorani sa svojim delicijama.

Grad Čapljina poziva sve ugostiteljske objekte koji u svojoj ponudi imaju hranu, kao i vinare sa područja Grada, da iskažu interes za sudjelovanje na Adventu u Čapljini 2021.

Naime, 21. prosinca 2021. godine u sklopu manifestacije Advent u Čapljini po prvi put se organizira Gastro večer čapljinskih ugostitelja koji će obogatiti ponudu Adventa uz notu humanitarnog djelovanja.

Uz bogat zabavni program kojeg organizatori pripremaju naši restorani će imati priliku u božićnim kućicama pripremati i  prezentirati svoje delicije u kojima će građani uživati po promotivnim cijenama.

Našim vinarima nudimo  adakvatna prodajna mjesta, te uz dobru hranu i vrhunska vina zabava je zagarantirana.

Kućice i prodajna mijesta Grad će ugostiteljima ustupiti bez naknade u svrhu promocije i humanitarnog djelovanja.

Svi zainteresirani ugostitelji i vinari mogu svoju zainteresiranost prijaviti na mail: grad@capljina.ba ili na kontakt telefon: 036/805-052

Rok za podnošenje prijava je 03. prosinca 2021. godine.

Back to top
Skip to content