Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik Vidić ugostio boksača Josipa Ćorića

Čapljina je oduvijek bila poznata po brojnim sportskim uspjesima koje bilježe naši sportaši, kako kolektivi tako i pojedinci. Naglasak je prije svega na mladim uzrastima jer nastojimo razvijati tjelesno i psihičko zdravlje naše mladosti – vodič je koji se Čapljina vodi kada je riječ o sportu.

Iz Gradskog proračuna izdvajaju se značajna novčana sredstva kako za pomoć kolektivima tako i pojedincima uz istovremeno investiranje u postojeće ili izgradnju novih sportskih objekata.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić danas je u Uredu ugostio boksača Josipa Ćorića. Jedan od razloga današnjeg druženja je i to da je Josip Ćorić, pod zastavom Hrvatske, se na ovom Europskom prvenstvu okitio brončanom medaljom porazom od ruskog reprezentativca Ivana Onischenka.

Svi oni malo upućeniji u svijet boksa znaju kako je Ukrajina zemlja vrsnih boraca poput Vladimira i Vitalija Klička, Oleksandra Usyka, Vasyla Lomachenka i drugih, pa stoga ne čudi što su i čapljinski borci izabrali ovu zemlju za usavršavanje forme.

Čapljinski boksači Josip Ćorić i Boško Mišić boravili su u Ukrajinu, točnije u grad Harkiv na dvotjednim pripreme u sklopu Hrvatske boksačke reprezentacije.

Pripreme su dobro došle našem Josipu pred kojim je nastup na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj koje će se održati početkom travnja ove godine.

Gradonačelnik Vidić je Josipu poželio puno sreće u daljnjoj sportskoj karijeri.

Back to top
Skip to content