Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

HGSS Čapljina dobila novo terensko vozilo

Stanicu Hercegovačke Gorske Službe Spašavanja (HGSS) u Čapljini ne treba posebno objašnjavati. Svi mi znamo da su to hrabre dame i gospoda koja svoje vrijeme i psihofizičke sposobnosti isključivo volonterski koriste za pomoć drugima kroz mnogobrojne akcije spašavanja.

Članovi HGSS-a Čapljina potpuno volonterski troše svoje vrijeme u akcijama spašavanja svih tipova od jama, močvara, brda…

Njihov rad i zalaganje uvelike zaslužuje i dužno poštovanje gradske vlasti, samim tim grad Čapljina im je ustupila na korištenje gradske prostorije te sudjelovala u nabavci opreme potrebite za odrađivanje akcija.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić je danas predao ključeve specijaliziranog terenskog vozila/kombija koje je bilo neophodno za njihovo daljnje djelovanje. Naime HGSS podružnica Čapljina do sada nije imala adekvatno vozilo za prijevoz opreme i ljudi. Ovo vozilo će uvelike olakšati njihov rad, a vrijednost vozila je 25.000,00 KM.

Članovi HGSS-a Čapljina se ovim putem zahvaljuju gradonačelniku dr. Vidiću koji je prepoznao njihov rad i financijski podupire njihovo djelovanje.

Back to top
Skip to content