Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradska uprava dodjeljuje 200,00 KM i učenicima prvih razreda srednje škole čija zanimanja nisu na popisu S.Š.Čapljina

Da je obrazovanje iznimno bitno ova lokalna vlast pokazala je u više primjera. Hvale vrijedan primjer je svakako pomoć roditeljima koji upisuju djecu u prve razrede osnovne i srednje škole.

Svako dijete koje se upisuje u prvi razred osnovne škole na području Grada Čapljine besplatno će dobilo nove udžbenike za tekuću školsku godinu, odnosno financijsku pomoć od 100,00 KM za kupnju udžbenika i školskog pribora.

Lokalna vlast nije zaboravila ni srednjoškolce; svaki učenik pri upisu u Srednju školu Čapljina dobiva 200,00 KM bespovratnih sredstava.
Na bespovratna sredstva u iznosu od 200,00 KM imaju i učenici koji su prvi razred srednje škole upisali u drugi grad ili općinu ukoliko upisano zanimanje nema na popisu Srednje škole Čapljina.

Pozivamo takve učenike i roditelje da dostave potvrdu o transakcijskom broju žiro računa s pečatom banke kao i osnovne podatke odnosno ime i prezime djeteta i roditelja te potvrdu o upisu u školu.

Traženu dokumentaciju za učenike koji su upisani u škole drugih gradova i općina s naznakom da njihovo zanimanje nije na popisu zanimanja Srednje škole Čapljina potrebno je dostaviti u zgradu Gradske uprave, ured 16 B, a krajnji rok za dostavu dokumentacije je 11. rujna 2020. godine.

Back to top
Skip to content