Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik Vidić daje bespovratna sredstva učenicima prvih razreda

Gradska uprava Čapljina, ulaganje u mlade ljude, obrazovanje, napredak naše mladosti upisala je visoko na ljestvicu realizacije svojih projekata.

Da je obrazovanje iznimno bitno ova lokalna vlast pokazala je u više primjera. Hvale vrijedan primjer je svakako pomoć roditeljima koji upisuju djecu u prve razrede osnovne i srednje škole.

Svako dijete koje se upisuje u prvi razred osnovne škole na području Grada Čapljine besplatno će dobilo nove udžbenike za tekuću školsku godinu, odnosno financijsku pomoć od 100,00 KM za kupnju udžbenika i školskog pribora.

Lokalna vlast nije zaboravila ni srednjoškolce; svaki učenik pri upisu u Srednju školu Čapljina dobiva 200,00 KM bespovratnih sredstava.
Gradska uprava Čapljine na čelu sa gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem na ovaj način olakšava roditeljima visoke troškove koji su potrebni da bi svoju djecu poslali u školske klupe.

Obavještavamo sve roditelje koji svoju djecu upisuju u prvi razred osnovne ili srednje škole da dostave potvrdu o transakcijskom broju žiro računa s pečatom banke kao i osnovne podatke odnosno ime i prezime djeteta i roditelja.

Traženu dokumentaciju potrebno je dostaviti u upravu škole, a krajnji rok za dostavu dokumentacije je 11. rujna 2020. godine.

Back to top
Skip to content