Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vinko Ćemeraš i Davor Gobac „zapalili“ publiku na 11. „JazFest-u“

Čapljinski festival alternativne glazbe „JazFest“ i ove godine, za kraj turističke sezone, Čapljincima i njihovim gostima pokazao je najbolje od alternativne i mainsteram glazbe.

Na već dobro poznatom i ustaljenom mjestu, gradskom kupalištu Jaz nastupila su tri benda: Elliot, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli te Psihomodo Pop.

I protekli festivali koji su održani na gradskom kupalištu „Jaz“ u Čapljini zaokupljali su veliku pozornost publike kako iz Čapljine tako i iz okolnih mjesta ali ove godine je to bilo ipak nešto posebno.

Razlog tome najviše leži u pobjedi našeg Vinka Ćemeraša u natjecateljsko pjevačkom showu „The Voice Hrvatska“ koji je svojim glasom i osobnošću osvojio mnoge zaljubljenike u glazbu. Razlog je što su na pozornici pjevali učenik Vinko Ćemeraš i njegov mentor Davor Gobac.

„Festival već jedanaest godina organiziramo u našem gradu. U početku su to bile male „privatne“ zabave i iz godine u godinu stekli smo jako veliku zainteresiranost publike. Nošeni na krilima sjajne atmosfere prošlog festivala, morali smo progutati i ovaj zalogaj i srcem krenuti dalje. Uživali smo u dobroj glazbi, rijeci i još boljoj zabavi. Zahvaljujući našem Vinku i svim njegovim dobro poznatim uspjesima ovogodišnji festival uspjeli smo obogatiti i koncertom Psihomodo Pop-a“ – poručili su organizatori.

Po izlasku na pozornici Gobac je pozdravio sve Čapljinke i Čapljince te dodao kako odavno nije bio u našem gradu ali sada je došao na poziv našeg Vinka te da ovaj nastup za njega i njegov band nije samo gaža već kao jedna proslava, proslava Vinkovog uspjeha.

Nakon što je grupa Psihomodo Pop izvela neke svoje hitove, Davor Gobac je na pozornicu pozvao Vinkeca te su skupa otpjevali pjesmu „Pinokio“i oduševili publiku.

Frontmen grupe „Psihomodo pop“ Davor Gobac svojim prepoznatljiv energičnim nastupom „zapalio“ je okupljenu publiku koja je uživala u predivnom prirodnom ambijentu ispunjenom uz hitove ove grupe, od onih starijih poput „Fride“, „Osjećam se haj“, „Pinokio“, „Natrag u garažu“, „Ramona“, „Kad sam imao 16“…pa sve do onih novijih poput „Donne“.

Na koncertu se obratila pažnja na pridržavanje epidemioloških mjera a koncert je održan pod generalnim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Čapljine.

Back to top
Skip to content