Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Očitovanje Gradske uprave Čapljina Čapljinskoj neovisnoj stranci – Čapljina u srcu

Na službenoj stranici Čapljinske neovisne stranke – Čapljina u srcu svakodnevno svjedočimo iznošenju lažnih informacija, govora mržnje te optužbi na Lokalnu vlasti grada Čapljine i na gradonačelnika.

Ovim plasiranjem „informacija“ žele zadobiti medijski prostor, trude se obmanuti čapljinsku javnost i prikupiti par istomišljenika.

Kao institucija do sada nikada nismo reagirali na gomilu laži koje su iznijeli, ne bi ni sada da se ne radi o jako osjetljivoj tematici odnosno o brizi i zaštiti svojih građana u vrijeme najveće svjetske pandemije.

Naime prije par dana na njihovoj službenoj stranici objavljen je tekst s baš i nerazumljivom porukom, ono što bi u narodu rekli „Šta je pisac htio reći?“. Riječ je o nabavci pamučnih maski u vrijeme najveće pandemije korona virusa.

U jeku pandemije korona virusa, Gradska uprava Čapljina na čelu s gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem brinula se o zaštiti svih žitelja te poduzimala sve mjere i radnje u cilju zaštite i sprječavanja širenja virusa.

Vodeći računa o zdravlju svih žitelja te činjenici da je jako teško doći do zaštitnih maski Gradonačelnik je osigurao da svaki stanovnik dobije masku. Gradska uprava izvršila je nabavku 65.000 višekratnih zaštitnih pamučnih maski.

Podjela maski izvršila se u svim Mjesnim zajednicama na području cijelog Grada. Volonteri, u koordinaciji s predstavnicima Mjesnih zajednica došli su do svake kuću i svaki član obitelji dobio je masku.

Isporučitelj pamučnih maski je Ljekarnička zdravstvena ustanova „Helena Vital“ Čapljina, a kao što je već navedeno nabavljeno je 65 000 višekratnih pamučnih maski po cijeni od 2,00KM što govori da je ukupna nabavka koštala 130 000,00 KM.

Dok su drugi manipulirali, špekulirali i profitirali, mi smo uložili novac u zaštitu građana, odričući se nekih drugih financijskih izdataka između ostalog i smanjenjem plaće službenicima javnog sektora.

Back to top
Skip to content