Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan sastanak Kriznog stožera CZ grada Čapljine

Krizni stožer Civilne zaštite grada Čapljine, zbog zabrinutosti uzrokovane korona virusom te shodno pridržavanju svih mjera i preporuka nadležnih organa sastao se danas te razmatrao o dosadašnjim aktivnostima i njihovim učincima.

Stožer je izrazio zadovoljstvo trenutnom situacijom koja je prije svega rezultat uzornih građana koji se pridržavaju svih donesenih mjera i zapovijedi, te pozvao građane da se i dalje pridržavaju uputa kako bi se pandemija korona virusa što prije okončala.

Na Stožeru je podnesen izvještaj o proteklom tjednu te je istaknuto kako je u proteklih 10 dana testirano 250 osoba na virus korona i svi su testovi negativni. Također u proteklih 7 dana policija je 786 puta izašla na teren u kontrolu osoba koji su u samoizolaciji, a trenutno je 209 takvih osoba.

Istaknuto je kako sve službe koje su na raspolaganju građanima i koje izravno sudjeluju u borbi s korona virusom nesmetano obavljaju svoje dužnosti te da je situacija pod kontrolom i da nema poteškoća kada je u pitanju funkcioniranje istih.

Back to top
Skip to content