Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Odrađena dezinfekcija ulica i javnih površina u Čapljini

Stožer civilne zaštite grada Čapljine u koordinaciji sa Profesionalnom vatrogasnom postrojbom grada Čapljine večeras je izvršio čišćenje, pranje i dezinficiranje ulica i javnih površina u najfrekventnijem dijelu Čapljine.

Epidemiološka situacija u gradu Čapljini je, na sreću svih nas zadovoljavajuća i nema potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa, ali su na snazi mnoge zapovijedi i mjere predostrožnosti kojih se moraju pridržavati svi građani.

Uz propisane zapovijedi treba istaknuti kako Stožer civilne zaštite Čapljina poduzima mnoge druge radnje kako bi u što većoj mjeri zaštitili svoje građane.

Već smo ranije pisali kako je Stožer  podijelio 170 višekratnih maski s filterom, te napominjemo još jednom svim građanima da u cilju što bilje informiranosti o trenutnom stanju uzrokovanom korona virusom, te ukoliko imate bilo kakva saznanja o nepridržavanju izdanih naredbi nadležnih institucija pozovite broj Stožera civilne zaštite Čapljina na 121.

Večerašnja dezinfekcija ulica i javnih površina krenula je u 18:00 sati, za vrijeme policijskog sata kada je zabranjeno kretanje svim građanima. Zabrana kretanja za sve građane prema zapovjedi mjerodavnih tijela je od 18:00 do 05:00 sati.

Back to top
Skip to content