Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradska uprava uvodi ograničeno radno vrijeme sa strankama

Epidemiološka situacija u gradu Čapljini je zadovoljavajuća i nema potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa, ali su na snazi mjere predostrožnosti kojih se većina građana pridržava.

Gradska uprava Čapljina, zbog zabrinutosti uzrokovane korona virusom te shodno pridržavanju svih mjera i preporuka nadležnih organa i Kriznih stožera, vezanih za suzbijanje pandemije korona virusa uvela je skraćeno radno vrijeme sa strankama.

Gradska uprava poduzima sve moguće preventivne mjere i radnje u vezi s aktualnim korona virusom, a u cilju zdravstvene zaštite svojih žitelja, te je rad sa strankama ograničen na vremensko razdoblje od 09:00 – 13:00 sati.

Također, Krizni stožer grada Čapljine koji se sastao danas donio je odluku o proglašenju stanja nesreće uzrokovane pojavom korona virusa (COVID 19) na području grada Čapljine.

U cilju što bilje informiranosti građana o trenutnom stanju uzrokovanom korona virusom, te ukoliko građani imaju bilo kakva saznanja o nepridržavanju izdanih naredbi nadležnih institucija mogu se javiti na telefonske brojeve 121 – OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE i 036/806 – 231 – OPERATIVNI CENTAR POLICIJE.

Back to top
Skip to content