Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Upriličena središnja proslava 100. rođendana GOŠK-a

Središnja rođendanska proslava povodom 100 godina postojanja NK GOŠK-a održana je večeras u restoranu „Lav“ u Gabeli.

Iako se prvih sto godina postojanja kluba proslavljalo i na protekloj plavo-bijeloj noći koja je dio tradicionalnog turnira „Andrija Anković“ koji organizira NK GOŠK iz Gabele, danas je održana svečana proslava uz druženje s Mjesnom zajednicom Gabela, Mjesnom zajednicom Gabela polje te izaslanstvom grada Čapljine koji pomažu rad kluba, kao i Donkom Jovićem, ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Predsjednik NK GOŠK Lujo Ilić se na početku večeri obratio gostima te im se zahvalio što su svojim dolaskom uveličali ovaj veliki jubilej kluba iz Gabele.

Na proslavi stotog rođendana kluba bilo je i izaslanstvo grada Čapljine predvođeno gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem koji je u svom obraćanju rekao: „Kada sam dobio poziv za sudjelovanje na ovoj proslavi odmah sam ga prihvatio i to iz više razloga. Naravno, NK GOŠK je jedan od tih razloga, ali veseli me ovo naše zajedništvo, zajedništvo MZ Gabela i MZ Gabela polje ali i čitavog grada. Mi kao najmalobrojniji narod u BiH moramo gajiti zajedništvo i iznimno sam sretan što zajednički to radimo.“

Sve okupljene na proslavi 100 godina postojanja NK GOŠK zabavljala je grupa „Galeb“.

Back to top
Skip to content