Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Smiljan Vidić pozdravnim obraćanjem čestitao novoizabranom sazivu OO HDZ BiH Čitluk

Izborna skupština Općinske organizacije HDZ BiH Čitluk održana je jučer po na kojoj su izabrani novi članovi Općinskog i Nadzornog odbora.

Ovo je XI. Izborna skupština OO HDZ BiH Čitluk na kojoj je izabrano 22 člana Općinskog odbora na novi mandat od 4 godine.

Nakon intoniranja Himne hrvatskog naroda usvojen je poslovnik o radu i izabrano radno tijelo. Dosadašnji predsjednik OO HDZ BiH Čitluk gospodin Marin Radišić podnio je izviješće o radu ove Općinske organizacije u proteklom mandatu, te istaknuo sve aktivnosti, radove i planove za buduće razdoblje koje HDZ BiH Čitluk kontinuirano radi.

Ispred Nadzornog odbora izviješće je također podnio gospodin Mato Miletić.

Dopredsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ-a dr. Smiljan Vidić obrati se nazočnima istaknuvši važnost izbora na svim razinama sve od temeljnih ogranaka.
„Još uvijek važeći sastav Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk svoj posao je dobro odradio, a veoma lako je to i dokazati kada se samo pogledaju rezultati par zadnjih izbornih ciklusa.Vidi se da ta brojka birača koji su nam dali povjerenje raste. Vjerujem da će i novi saziv biti na tom tragu i da će biti još bolji jer vi ste ogledalo stranke“ – kazao je Vidić, te uputio čestitke novoizabranom sazivu.

Back to top
Skip to content