Smiljan Vidić pozdravnim obraćanjem čestitao novoizabranom sazivu OO HDZ BiH Čitluk

Izborna skupština Općinske organizacije HDZ BiH Čitluk održana je jučer po na kojoj su izabrani novi članovi Općinskog i Nadzornog odbora.

Ovo je XI. Izborna skupština OO HDZ BiH Čitluk na kojoj je izabrano 22 člana Općinskog odbora na novi mandat od 4 godine.

Nakon intoniranja Himne hrvatskog naroda usvojen je poslovnik o radu i izabrano radno tijelo. Dosadašnji predsjednik OO HDZ BiH Čitluk gospodin Marin Radišić podnio je izviješće o radu ove Općinske organizacije u proteklom mandatu, te istaknuo sve aktivnosti, radove i planove za buduće razdoblje koje HDZ BiH Čitluk kontinuirano radi.

Ispred Nadzornog odbora izviješće je također podnio gospodin Mato Miletić.

Dopredsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ-a dr. Smiljan Vidić obrati se nazočnima istaknuvši važnost izbora na svim razinama sve od temeljnih ogranaka.
„Još uvijek važeći sastav Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk svoj posao je dobro odradio, a veoma lako je to i dokazati kada se samo pogledaju rezultati par zadnjih izbornih ciklusa.Vidi se da ta brojka birača koji su nam dali povjerenje raste. Vjerujem da će i novi saziv biti na tom tragu i da će biti još bolji jer vi ste ogledalo stranke“ – kazao je Vidić, te uputio čestitke novoizabranom sazivu.

Back to top