Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Razmjena poslovnih informacija na druženju „Poslovnih žena“

Druženje Poslovnih žena, u organizaciji analitičke bonitetne kuće “Bisnode BH” po drugi put se organizira u Hercegovini.

Zahvaljujući izuzetnoj suradnji sa gradom Čapljina poslovne žene Hercegovine danas su se imale priliku družiti i razmjenjivati iskustva upravo u Čapljini u prekrasnom ambijentu restorana Villa Rustica – rimskoga grada Mogorjela.

Kluba visokih peta u BiH naziv je neformalnog druženja koji je  namijenjen svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Bila je ovo još jedna prilika za dame iz biznisa da u ugodnoj atmosferi upoznaju potencijalne poslovne partnere, razmijene vizit karte i saznaju informacije koje mogu pozitivno utjecati na njihov posao.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić također je pozdravio dame.

„Ovakva vrsta druženja je izuzetno važna za razvoj i napredak u poslovnom svijetu. Izuzetna mi je čast biti danas ovdje s vama koje ste spremna raditi prvenstveno na sebi i svome usavršavanju a naravno i na boljem poslovnom okruženju. Vjerujem da ćete steći nova poznanstva i prikupiti puno novih informacija. Želim Vam puno uspjeha u današnjem danu kao i daljnjem radu“ – u svome uvodnom obraćanju kazao je gradonačelnik Vidić.

Sve nazočne pozdravila je i zahvalila se na dolasku Darija Marković koja je ukratko predstavila i iznijela aktivnosti bonitetne kuće “Bisnode BH”.

Cilj ovakvih druženja i jeste podrška ženama u biznisu, bilo da su poduzetnice, da rade u javnom sektoru ili nekom poduzeću.

Uz nezaobilazno umrežavanja po principu Bisnode Speed Networkinga dame su danas imale priliku čuti razna iskustva i korisne informacije, a priliku za šire predstavljanje svoje organizacije i projekata imale su : Zdravka Palameta – enologinja kompanije „Vina Zadroo“, Dijana Bošnjak – direktorica CIRP-a, Jasmina Šahinpašić i Sanja Sinanović – agencija Lilium d.o.o i Marija Perić – vlasnica i direktorica LB d.o.o.

Back to top
Skip to content