Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Volonteri, snaga festivala FutureA u Čapljini

U zgradi gradske uprave Čapljina održan je radni sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA, 29. svibnja koji se planira održati na Trgu kralja Tomislava ili u Gradskoj športskoj dvorani u ul Mate Bobana b.b. (ovisno o vremenskim prilikama), provoditi, zajedno s kolegama volonterima iz Nizozemske kroz kreativne radionice.

Čapljinski volonteri također će pomagati sponzorima, te će uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja, Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o i gradske uposlenike biti na usluzi svim posjetiteljima, sukladno oblasti koju pokrivaju.

Gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić pridružio se sastanku kako bi zahvalio volonterima. Tom prilikom kazao je kako pojedinci diljem svijeta, svaki svojim volonterskim djelovanjem donose pozitivne promjene i unaprjeđuju društvena i socijalna kretanja na bolje, kreiraju perspektivnije okružje, a na društvu je da taj doprinos prepozna i nagradi.

Stoga je, u ime grada Čapljine, zahvalio prijavljenim sudionicima Srednje škole Čapljina, na volonterskom angažmanu dječjeg festivala ”FutureA”.

Poželio im je uspjeh u daljem školovanju i radu, na ponos svima koji ih poznaju i grada u kojem žive.

Napominjemo, kako će se u slučaju kiše dječji festival Futurea s Trga kralja Tomislava premjestiti u Gradsku športsku dvoranu Čapljina u ul. Mate Bobana b.b. s početkom u 12 i 30 h te će zabava za djecu i kreativne radionice trajati do 17 h 29.5.2019.

Back to top
Skip to content