Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poziv poduzećima i zadrugama – sudjelovanje na sajmu Macfrut u Italiji

Obavještavamo sva zainteresirana poduzeća/zadruge iz oblasti proizvodnje voća i povrća da Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) u suradnji sa vodećim italijanskim sajmom proizvodnje, logistike i distribucije voća i povrća -.Macfrut, organizira sudjelovanje bh. kompanija na ovogodišnjem sajmu Macfrut koji se održava u periodu od 08. do 10. svibnja 2019. godine u Riminiju, ltalija. Više informacija o ovogodišnjem sajmu možete pronaći na web stranici http://www.macfrut.com .

Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) zajedno sa 22 bh. kompanije iz oblasti poljoprivredne proizvodnje sudjelovala je na sajmu Macfrut 2018. Na 35. međunarodnom sajmu Macfrut 2018, koji se održao od 09 do 11. svibnja 2018. godine, nazočili su izlagači iz 40 zemalja svijeta (1.100 izlagača) koji su imali priliku predstaviti svoje proizvode velikom broju posjetitelja (ukupno 43.000). Sajam se održavao u osam paviljona na površini od 55.000 m2.

Tijekom prošlogodišnjeg sajma predstavnici FIPA-e i bh. kompanija su ostvarili uspješne kontakte s izlagačima iz Italije, Kine, Španjolske, Francuske, Egipta, Kolumbije i drugih zemalja. Tom prilikom su predstavljene prilike BiH u poljoprivrednom sektoru s naglaskom na proizvodnju voća i povrća, te je uspostavljena poslovna suradnja bh. kompanija sa izlagačima kako bi se pronašla nova tržišta za plasman njihovih proizvoda.

Za sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu Macfrut, organizatori su spremni kompanijama iz Bosne i Hercegovine iz sektora voća i povrća ponuditi sljedeće pogodnosti:

– plaćena dva noćenja u hotelu (DUS iii DBL soba po kompaniji, što znači da dva predstavnika jedne kompanije mogu boraviti u jednoj hotelskoj sobi),
– dnevni transfer od hotela do Expo centra,
– ulaznice za sajam,
– online B2B platformu za dogovaranje sastanaka sa izlagačima,
– nazočnost networking” događajima.

Napomena: Ove godine prijevoz nije obezbijeđen od strane organizatora. Prijavljeni kandidati dužni su prijevoz sami organizirati.
Molimo sva zainteresirana poduzeća da se najkasnije do 20.03.2019.g. obrate FIPA-i na e-mail: gordana.radovic@fipa.gov.ba.

Back to top
Skip to content