Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana donatorska večer HNK Čapljina

Donatorska večer koju već tradicionalno organizira Hrvatski nogometni klub Čapljina održala se večeras u restoranu Storia u Tasovčićima.

„Izgradimo zajedno vašu i našu sportsku budućnost“ projekt je kojeg HNK Čapljina uz pomoć svojih sugrađana, ljubitelja i simpatizera već godinama uspješno provodi.

Večernji program otvorio je predsjednik hrvatskog nogometnog kluba Zoran koji su se obratili prigodnim riječima.

„Želim se zahvaliti svima vama koji se godinama nesebično dajete za ovaj klub, za naše mlade, za njihov ostanak i razvoj sportskog duha. Također, na poseban način želim se zahvaliti načelniku općine Čapljina dr. Smiljanu Vidiću na podršci i pomoći cijelo ovo vrijeme. Veliko hvala i svim sponzorima koji redovito prate našu Donatorsku večer, želim da zajednički uživamo u ostatku večeri.“

Klub se natječe u Prvoj ligi Federacije BiH a trenutno se nalazi na diobi sedmog mjesta s osvojenih 21 bodom. HNK Čapljina ima šest selekcija koje ukupno broje preko 180 članova, odnosno djece raznih uzrasta.

Za dobru zabavu pobrinuli su se DUO Jelena i Nino a bogate i vrijedne tombole upotpunili su cjelokupnu večer gdje su gosti uživali do kasno u noć.

Općina Čapljina iz svoga proračuna redovito potpomaže radu kluba, a izaslanstvo općine Čapljina nazočilo je donatorskoj večeri.

 

Back to top
Skip to content