Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Više tisuća mališana sudjelovalo na dječjem festivalu “FutureA” u Čapljini

Putujući dječji festival danas je na Trgu kralja Tomislava u Čapljini okupio više tisuća mališana iz osnovnih škola Hercegovačko – neretvanske županije.

“FutureA” je putujući dječji festival, koji u organizaciji nizozemske fondacije “Out of Area” obilazi gradove u Bosni i Hercegovini te nudi djeci različite radionice: kazalište, ples, igre spretnosti i kreativne igre.

Općini Čapljina je ove godine pripala čast biti domaćinom, te se danas mnogobrojnim mališanima priredilo mnogo edukacije, zabave, veselja i fizičkih aktivnosti.

Danas se u centru grada mnogo crtalo, plesalo, pjevalo, a pratile su se i brojne zanimljive plesne, akrobatske i mađioničarske točke na glavnoj pozornici.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić danas je također boravio s mališanima i uživao u radosti i druženju. U svome obraćanju načelnik je istaknuo važnost kako ovoga, tako i svih drugih projekata koji se prvenstveno odnose na naše najmlađe i za njihovu dobrobit.

„Želimo da svako dijete ima glavu punu lijepih iskustava i uspomena, želimo djeci priuštiti radost i zabavu, da uživaju u druženju, brojnim kreativnim radionicama i u konačnosti da budu sretni“ , istaknuo je načelnik Vidić.

Na poseban način ističemo volontere koji su marljivo radili te tijekom cijeloga dana brižno pazili na kontinuiranu kvalitetu održavanja festivala vodeći računa da svako dijete provedu kroz kreativne radionice.

 

Back to top
Skip to content