Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Radni sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina

Danas je u zgradi Općine Čapljina održan radni sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA, 29. svibnja 2018. godine na Trgu kralja Tomislava i parkingu pored Trga, zajedno s organizatorima festivala Futurea, udrugom Out of Area i nizozemskim volonterima, provoditi kroz kreativne radionice. Čapljinski volonteri također će pomagati sponzorima u podjeli vode Leda, slanih delicija Hotela Mogorjelo i Jura shop Dalmata te uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja, Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o i općinske uposlenike biti na usluzi svim posjetiteljima sukladno oblasti koju pokrivaju.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić pridružio se sastanku kako bi zahvalio volonterima. Tom prilikom kazao je kako pojedinci diljem svijeta, svaki svojim volonterskim djelovanjem donose promjenu našem svijetu nabolje, a na društvu je da taj doprinos prepozna i nagradi.

Stoga je, u ime Općine Čapljina, zahvalio prijavljenim učenicima Srednje škole Čapljina, na volonterskom angažmanu dječjeg festivala „FutureA“. Poželio im je uspjeh u daljem školovanju i radu, na ponos svima koji ih poznaju i općine u kojoj žive.

Back to top
Skip to content