Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U Čapljini predstavljena knjiga Josipe Pavičić Berardini “Šest milimetara”

U maloj dvorani hotela Mogorjelo u Čapljini sinoć je održana promocija knjige Josipe Pavičić Berardini “Šest milimetara”.

Točno dva dana uoči Svjetskog dana narcisa, dana koji je namijenjen jačanju svijesti o prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke Josipa je Čapljinu izabrala kao 77. stanicu svoje promotivne turneje.

Knjiga, koja je izašla iz tiska u lipnju 2017. godine govori o životu žene nakon dijagnoze karcinoma. Od čega se sve mora oprostiti, kako mora ponovno osmisliti svoj život, kako prilagoditi prehranu…., na sva ta a i mnoga druga pitanja Josipa Pavičić Berardini dala je u svojoj knjizi jasne, praktične i provjerene odgovore.

Josipa je sinoć u svom predstavljanju i komunikaciji s publikom opisala svoj put ka izlječenju, a glavni moto ohrabrenja svim osobama oboljelim od karcinoma dojke bio je: „Kada mogu ja možete i vi“.

U glazbenom dijelu programa nastupali su Lorena Borovac i Luka Džalto, učenici Osnovne glazbene škole Vladimira Pavlovića Čapljina.

Načelnik općine čapljina dr. Smiljan Vidić sa suradnicima nazočio je promociji, a bez čije inicijative i potpore se ne bi ni održala. Načelnik Vidić se zahvalio Josipi što nas je počastila svojim dolaskom i riječima ohrabrenja te joj uručio simboličan poklon, buket od narcisa.

Back to top
Skip to content