Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Devet MZ općine Čapljina dobilo nove oglasne ploče

Devet mjesnih zajednica u općini Čapljina je, nakon provedene natječajne procedure od strane Centra za građansku suradnju (CGS) iz Livna, dobilo oglasne ploče. Ovo je jedna od aktivnosti Centra za građansku suradnju u sklopu projekta  Action SEE, koji financijski podržava Europska unija.

Uvjeti za dodjelu oglasnih ploča mjesnim zajednicama su bili: da je mjesna zajednica registrirana, da je aktivna, te da u suradnji s općinskom upravom osigura mjesto za postavljanje oglasne ploče i sama je postavi.

Uz općinu Čapljina Javni poziv je bio otvoren i za MZ općina: Drvar, Livno, Tomislavgrad, Posušje, Grude.
Mjesne zajednice, iz navedenih općina imale su mogućnost aplicirati, te samim tim na osnovu kvalitetno popunjene aplikacije, ući u izbor mjesnih zajednica, kojima će biti i dodijeljene oglasne ploče.

Cilj dodjeljivanja oglasnih ploča jeste uspostavljanje kvalitetnije komunikacije između MZ i lokalnog stanovništva, te osiguravanje boljeg funkcioniranja mjesnih zajednica.

MZ općine Čapljine koje su zadovoljavale navedene kriterije su: MZ Domanovići; MZ Opličići; MZ Tasovčići; MZ Prćavci; MZ Svitava Bajovci; MZ Čeljevo; MZ Bobanovo; MZ Dračevo; MZ Gnjilišta.

 

Back to top
Skip to content