Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Načelnik dr. Vidić dao podršku u izgradnji objekta „Dom fra Mladen Hrkać“

Donatorska večer pod nazivom „Pomozimo zajedno u izgradnji objekta Dom fra Mladen Hrkać“ sinoć je održana u Kristalnoj dvorani hotela The Westin u Zagrebu.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ u vrlo kratkome vremenu djelovanja dala je značajan doprinos društvenoj zajednici u kojoj djeluje. Napravila je veliki iskorak na području humanitarnog djelovanja i na području pružanja socijalnih usluga.

Udruga je krajem 2016. god dobila pravo građenja na zemljištu u vlasništvu grada Zagreba za gradnju vlastitog smještajnog objekta „Dom fra Mladen Hrkać“. Projekt izgradnje objekta kapaciteta 55 smještajnih jedinica za 220 korisnika uz sve ostale prateće sadržaje, je ocijenjen kao projekt od nacionalnog interesa.

Cilj donatorske večeri je i upoznavanje institucija i javnosti s Projektom izgradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkać“ te i aktivnostima i ciljevima novoosnovane Zaklade fra Mladen Hrkać.

Prihodi od donatorske večeri su namijenjeni za fond Projekta gradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkać“ te su svi nazočni imali priliku postati članovi podupiratelji Zaklade fra Mladen Hrkać.

Pokrovitelji večeri kojoj su nazočili predstavnici vlasti iz cijele BiH i Republike Hrvatske bili su predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Izaslanstvo općine Čapljina na čelu s načelnikom dr. Smiljanom Vidićem nazočilo je ovoj, a i mnogim drugim slični donatorskim večeri ma i time pokazalo važnost ovoga projekta, te dalo podršku istome.

 

Fotografije pogledajte OVDJE

Back to top