Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Folklorna manifestacija “Sv. Josipe, moli za nas” upriličena u Domanovićima

Povodom blagdana svetog Josipa Radnika, u Domanovićima je u tijeku trodnevnica.

Večeras, nakon svete mise koja je započela u 18 sati u dvorištu crkve održana je folklorna manifestacija “Sv. Josipe, moli za nas”.

Na samom početku uz kratku molitvu, pozdrave te izraz zadovoljstva na zajedničkom druženju okupljenima se obratio don Tomislav Raič.

U kulturno-zabavnom programu nastupili su:

HKUD “Domanovići” Domanovići, KUD “Vesela Šokadija” Gundinci, HKUD “Stolac” Stolac, KUD “Luzarica” Pridraga, klapa “Risus”, HKUD “Crnjac” Široki Brijeg, HKUD “Dubrave” Aladinići, HKUD “Leopold” Grabovine, HKUD “Rotimlja” Rotimlja i HKUD “Višići” Višići.

Nakon nastupa kulturno-umjetničkih društava uslijedila je dodjela zahvalnica sudionicima a nakon toga druženje okupljenih se nastavilo uz grupu “X”.

Napomenimo da je sutra, 30. travnja, sveta misa u 20 sati koju će predvoditi propovjednik fra Fran Ćorić, đakon u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru a nakon svete mise bit će upriličena procesija oko crkve s upaljenim svijećama i kipom sv. Josipa te blagoslov obitelji.

Proslava patrona župe je u ponedjeljak, 01. svibnja sa svetom misom u 11 sati koju će predvoditi don Mladen Šutalo, župnik župe Neum.

Back to top
Skip to content