Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Spektakl u Čapljini! Prepuni trg dočekao brončanog Josipa Šutala

U subotu je Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru što je izazvalo deliriji među navijačima “Vatrenih” diljem Hrvatske ali i preko granice.
Svečani doček “Vatrenih” bio je u nedjelju u Zagrebu a potom je svaki grad dočekao svog heroja onako kako to zaslužuje a tome se priključila i naša Čapljina.

Sinoć je bilo spektakularno na Trgu kralja Tomislava u Čapljini. Uz špalir Čapljinskih mažoretkinja Josip Šutalo se popeo na pozornicu pred naše navijače.

Prepuni trg ispunjen navijačima svih dobnih skupina, uz pjesmu, skandiranje, vatromet dočekao je našeg brončanog Josipa Šutala.

U svom obraćanju publici Josip se ponajprije zahvalio gradonačelniku Vidiću i svima na podršci i dočeku te najavio kako se nada da će s idućeg natjecanja, a to je Liga nacija, vratiti se s još sjajnijom medaljom.

Uz čestitke Josipu gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić je izrazio želju da u budućem periodu bude još više reprezentativaca s prostora naše Čapljine .

Velika je ljubav cijele Hercegovine prema kockastom dresu a posebice kada ga nosi netko on naših sugrađana pa stoga ne čudi da je nakon svečanog dijela programa uslijedilo dugotrajno fotografiranje i potpisivanje dresova od strane našeg Josipa okupljenim navijačima.

Back to top
Skip to content